Aranžér, dekoratér - Kurzy pre aranžéra, dekoratéra

Práca Aranžér, dekoratér, poradenstvo pre pracovné ponuky Aranžér, dekoratér

Práca Aranžér, dekoratér, poradenstvo pre pracovné ponuky Aranžér, dekoratér
Tagy a kľúčové slová pre kurzy: photoshop, illustrator, sketchup, project, canva, powerpoint
Čo robí Aranžér, dekoratér ?

Aranžér, dekoratér je kreatívny profesionál, ktorý sa špecializuje na estetické zladenie a dekoráciu rôznych priestorov a podujatí, na vytváranie atraktívnych a vizuálne príjemných zákutí, výkladov a pod. Táto rola vyžaduje nielen vynikajúce estetické cítenie a zmysel pre detail, ale aj schopnosť pracovať s rôznymi materiálmi a technikami. Aranžér a dekoratér spolupracuje s klientmi na vytváraní individuálnych návrhov, ktoré reflektujú ich predstavy a potreby. Často pracujú na svadbách a iných spoločenských podujatiach, kde je ich hlavnou úlohou vytvoriť vizuálne príjemné a funkčné prostredie. S ich prácou sa stretneme tiež v obchodných priestoroch, na výstavách, v kanceláriách, na rôznych podujatiach, eventoch,  kde je ich úlohou zlepšiť vizuálny dojem a prilákať zákazníkov.


Hlavné pracovné povinnosti pre pracovnú pozíciu Aranžér, dekoratér

  • Návrh a realizácia dekorácií: Vytváranie kreatívnych konceptov a ich realizácia pomocou rôznych materiálov a dekoratívnych techník.
  • Príprava a úprava priestorov: Usporiadanie a dekorácia priestorov podľa špecifikácií klienta alebo projektu, vrátane inštalácie a demontáže dekorácií.
  • Spolupráca s klientmi: Komunikácia s klientmi na pochopenie ich potrieb a predstáv, poskytovanie návrhov a riešení na mieru.
  • Údržba dekorácií: Pravidelná údržba a aktualizácia dekorácií, aby zostali atraktívne a aktuálne.
  • Inšpekcia a kontrola kvality: Zabezpečenie, že všetky dekorácie spĺňajú požadované štandardy kvality a sú v súlade s bezpečnostnými predpismi.

IT vedomosti, ktoré by mal vedieť a ovládať Aranžér, dekoratér

  • Grafický dizajn: Schopnosť používať softvér ako Adobe Photoshop, Illustrator alebo CorelDRAW na tvorbu a úpravu vizuálnych návrhov.
  • 3D modelovanie: Znalosť programov ako SketchUp alebo 3ds Max na tvorbu a prezentáciu 3D modelov dekorácií.
  • Projektový manažment: Používanie nástrojov ako Trello, Asana alebo Microsoft Project na plánovanie a sledovanie projektov.
  • Sociálne médiá: Schopnosť spravovať a vytvárať obsah pre sociálne médiá pomocou nástrojov ako Canva a Hootsuite.
  • Prezentačné zručnosti: Používanie softvéru ako Microsoft PowerPoint alebo Prezi na tvorbu vizuálne príťažlivých prezentácií pre klientov.
Na našich kurzoch sa môžete naučiť pracovať s uvedenými nástrojmi a získať potrebné IT zručnosti pre túto pozíciu.

Odporúčané kurzy pre pracovnú pozíciu Aranžér, dekoratér

Funkcionalitu pripravujeme, ak sa potrebujete poradiť ohľadom kurzov, môžete nás kontaktovať. Poradenstvo, objednávky a informácie: 02 / 49 20 30 80 alebo info@itlearning.sk
Všetky informácie uvedené na tejto stránke sú všeobecné a odporúčania nemožno brať ako záväzné, len ako informačné. Cieľom tejto podstránky je poradiť ohľadom pracovnej pozície pre správny výber kurzu, nie ponúkať prácu ani pracovné pozície. Každé zameranie kurzu, ako aj konkrétnu pozíciu, o ktorú má uchádzač záujem, je nutné si preveriť u potenciálneho zamestnávateľa, ktorý môže mať iné požiadavky na uchádzača, ako sú napísané na tejto podstránke. Nezodpovedáme za pravdivosť údajov a informácie môžu obsahovať chyby a nepresnosti. Kurzy uvedené na stránke sú uvedené ako odporúčania a nemusia sa zhodovať s konkrétnou pracovnou pozíciou.


Aktuálna akcia na IT kurzy a počítačové a marketingové kurzy v Bratislave